Verschillende tips voor inrichting

Elke werkgever wil geloven dat hun kantoor een boeiende en bevredigende plek is voor hun werknemers.

Het speelt immers een grote rol bij het behoud van werknemers. Maar wist u dat slechts 13% van het personeel zegt zeer betrokken en zeer tevreden te zijn met hun werkplek?

Denk praktisch na voordat u uw budget op de hele dag happy hours en Puppy Tuesdays begint op te blazen. Er zijn tal van manieren waarop uw kantoorinrichting uw werknemers gelukkiger en productiever kan maken.

Tips voor kantoorontwerp voor medewerkersbetrokkenheid
Wanneer uw medewerkers betrokken zijn bij hun omgeving, zijn ze tevredener en productiever tegelijk. Het is een win-win en het is gemakkelijker te bereiken dan je denkt. Begin met deze toptips.

De tips voor inrichting

  1. Denk na over uw teamconfiguratie
    Laten we beginnen met het grote geheel: uw kantoorinrichting. Denk na over hoe uw werknemers het grootste deel van hun werktijd besteden.

Werken de meeste mensen aan eenzame taken? Werken ze samen in teams? Misschien moeten ze in plaats daarvan in paren werken.

Dit zou de belangrijkste factor moeten zijn bij het ontwerpen van uw kantoorindeling. Het zal u vertellen of u zich moet concentreren op individuele bureaus of een meer open plan zoals grote tafels.

Wees niet bang om uw medewerkers om hun input te vragen. Ze gebruiken misschien meer teamwerk dan je denkt, en je wilt het niet verstikken met hokjes.

  1. Beoordeel kantoormeubilair als een aankoop van activa
    Nadat je het zware werk van het huren van kantoorruimte hebt gedaan en je hebt voorbereid op een verhuizing, lijkt kantoormeubilair kleine perziken.

Maar in werkelijkheid moet je er serieus over nadenken. Een bedrijfswagen koop je niet zomaar, dus dat doe je ook niet met je inboedel.

Er zijn tal van tips voor kantoormeubilair om in gedachten te houden. Neem de tijd om al uw opties af te wegen. Vraag ook de input van uw medewerkers, want zij zijn degenen die het meubilair gaan gebruiken.

Zoek vooral verstelbare stukken. Een stoel die comfortabel is voor iemand die 1.80 meter lang is, zal niet comfortabel zijn voor een collega van 1.80 meter lang. Zorg ervoor dat uw medewerkers hun stoelen en ander meubilair kunnen aanpassen aan hun behoeften.

  1. Houd het natuurlijk
    We hebben allemaal wel eens hoofdpijn gehad van tl-verlichting. Ze zijn hard en veel mensen associƫren ze met een intimiderende of onwelkome omgeving. Dat is het laatste type sfeer dat je wilt.

Promoot in uw kantoor zoveel mogelijk natuurlijk licht. Dat natuurlijke licht helpt werknemers een gevoel van frisse lucht te voelen in plaats van zich opgesloten en beperkt te voelen.

Als u toch kunstlicht moet aanvullen, blijf dan uit de buurt van fluorescerende lampen. Kies verlichtingsopties die de toon van natuurlijk licht nabootsen. U wilt dat uw verlichting energie en bedachtzaamheid uitstraalt.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor inrichting? Neem dan een kijkje tussen de volgende links:

https://projectinrichting.vinddirect.nl/

https://projectinrichting.linkkwartier.nl/

https://kantoorinrichting.b9.nl/

https://kantoorinrichting.jouwpagina.nl/

https://projectinrichting.startbewijs.nl/

https://kantoorinrichtingen.favos.nl/

https://drenthe.tipjes.nl/

kantoorinrichting.lize.nl/

https://kantoorinrichting.links.nl/

https://kantoorinrichting.allepaginas.nl/

https://projectinrichting.vinddirect.nl/

https://kantoorinrichting.onzestart.nl/

https://kantoorinrichting.b9.nl/

https://projectinrichting.linkjespagina.nl/

https://kantoorinrichting.beginthier.nl/

https://projectinrichting.paginapunt.nl/

https://makelaar.startplezier.nl/

https://makelaars.aangevinkt.nl/

https://kantoorinrichting.lize.nl/

https://makelaar.linkhotel.nl/

https://makelaar.startsleutel.nl/

https://ledverlichting.favos.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *