Lagers van een wasmachine vervangen

Van alle reparaties die aan een wasmachine kunnen worden uitgevoerd, kan dit fysiek een van de moeilijkste zijn om met succes uit te voeren, omdat het tegenwoordig vaker wel dan niet een volledige demontage van de machine vereist.

Het eerste dat u moet beseffen bij het vervangen van lagers bij een wasmachine is dat als u er niet zeker van bent dat u de machine volledig kunt demonteren en veilig opnieuw kunt opbouwen, u een professional moet inschakelen. Dit is geen gemakkelijke klus, het zijn geen klussen van twee minuten en het is heel erg gemakkelijk om kostbare fouten te maken vanwege de betrokken aard van het werk.

Soorten lagers

In principe zijn er twee lagers in een wasmachine. Veel mensen halen het achterpaneel van de wasmachine eraf en zien het lager dat achter de poelie zit en denken: oh, dat is gemakkelijk te bereiken, zonder te beseffen dat er een lager voor zit, evenals een waterslot van soort van. Daarom is het een probleem.

Voorbereiding vóór het vervangen van lagers


Basis elektrische veiligheid voor apparaten, meer uit de link Het vervangen van het lager of de lagers in een wasmachine is een van die klussen waar u zich echt op moet voorbereiden. Zorg ervoor dat u alle benodigde gereedschappen bij de hand heeft, kijk goed naar wat u gaat doen en hoe u dat gaat doen, en bereid u voor. Zorg ervoor dat u de machine voor deze klus volledig loskoppelt van stroom en water en zorg ervoor dat u wat oude handdoeken of iets dergelijks bij de hand heeft.

Dit is rommelig en je wordt vies. U zult waarschijnlijk ook een halve liter water op de vloer krijgen als u de carterslang loskoppelt als dat nodig is. De carterslang is degene die wordt aangesloten op de afvoerpomp.

Zorg er ook voor dat u ALLE reserveonderdelen bij de hand heeft, want het laatste dat u wilt is halverwege de klus stoppen. U wilt ook geen onderdeel missen dat u onderweg moet vervangen, zoals bijvoorbeeld een kuipafdichting, en dit is waar een beetje deskundige begeleiding van pas kan komen.

Voor meer informatie:

https://machinehandel.linkspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *